Loodgieter in Amersfoort en omgeving

Zoekt u een loodgieter in Amersfoort of omstreken, bijvoorbeeld voor het installeren van uw sanitair? Dan bent u bij Montagebedrijf Leo Hendriksen aan het juiste adres.Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van uw badkamer, toilet of douche tijdens een verbouwing of renovatie van uw bestaande woning. Ook kunt u als aannemer bij Montagebedrijf Leo Hendriksen terecht, bijvoorbeeld voor het aanleggen en installeren van waterleidingen of rioleringswerken bij nieuwbouwprojecten. Ook voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lekkende kraan, staan wij graag tot uw dienst.
Laat Montagebedrijf Leo Hendriksen uw sanitair installeren

Sanitair onderhoud
Regelmatig onderhoud aan uw sanitaire installaties voorkomt verstoppingen in uw afvoer of riolering. Ook kunnen wij uw binnenriool ter preventie doorspuiten of de stopkranen preventief afsluiten in de winter bij vorst. Sanitair onderhoud houdt uw sanitaire installaties in optimale staat.

Complete badkamers


Ook voor de installatie of renovatie van uw complete badkamer, kunt u een beroep doen op Montagebedrijf Leo Hendriksen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.Werkwijze installeren en onderhoud sanitair


Om zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen werken komen wij bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Daarna adviseren wij u over de beschikbare materialen en mogelijkheden en leggen u uit of wij voorwerk moeten verrichten of niet. Vervolgens stellen wij een offerte op. Op die manier bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Wij leveren sanitair in alle soorten en maten van bekende merken.Uiteraard werken wij alleen met hoogstaande kwalitatieve producten van gerenommeerde leveranciers. Wilt u uw sanitair in een modern of klassiek design? Neem dan contact met uw loodgieter in Amersfoort en omstreken. Samen komen wij zeker tot een oplossing op maat.

Sanitair onderhoud of een complete badkamerrenovatie doen wij ook voor u