Dakwerken en OC-plan

Dakwerken Nijkerk of omgeving aanleggen

Regelmatig onderhoud aan uw dakbedekking is belangrijk. Veel mensen vergeten dit, wat leidt tot lekkages die vervolgens vaak te laat worden ontdekt. Zodra de lekkage zichtbaar is, is uw dak aan vervanging toe. Laat uw dakbedekking daarom regelmatig controleren! Wij helpen u er graag bij.
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van kunststof dakbedekking (pvc) of OC-plan.

OC-plan
OC-plan is een hoogwaardige dakbedekking, bestaande uit de thermoplastische kunststof ECB. Deze duurzame dakbedekking heeft gaat meer dan 30 jaar mee. Daarnaast is het eenvoudig op een bitumineuze dakbedekking te leggen. Bovendien is het materiaal brandveilig. OC-plan wordt aan elkaar gelast met de hetelucht föhn lasmethode. De afwerking gebeurt zonder vuur.

U bent verzekerd van 100 procent onderhoudsvriendelijkheid als u kiest voor OC-plan. Ook heeft u als u kiest voor OC-plan een dak met een blijvend en fraai uiterlijk. Vooral voor groendaken is OC-plan een ideale oplossing omdat de dakbedekking bestemd is tegen het doorgroeien van wortels.Dakgoten en afvoersystemen


Voorkom lekkages door uw dakgoten regelmatig schoon te laten maken. Dat is belangrijk om bladeren, stof en ander vuil dat in uw dakgoot terechtkomt te verwijderen. Doet u dat niet dan kan regenwater (ook wel hemelwater genoemd) op den duur niet meer afgevoerd worden. Mocht uw dakgoot aan vervanging toe zijn dan kunt u bij Montagebedrijf Leo Hendriksen terecht. Hij heeft alle faciliteiten in huis om uw dakgoot te vervangen of te repareren.Lood- en zinkwerk


Kiest u voor de materialen lood en zink voor uw dakgoten, dan kiest u duurzame producten die lange tijd meegaan. In dat geval is het wel van belang dat deze vakkundig zijn aangebracht. Het verwerken van lood- en zinkwerk is geen eenvoudige klus. Montage en verwerking van lood en zink vereisen echt vakmanschap. Dat vakmanschap vindt u bij Leo Hendriksen!

Soorten zinkwerkzaamheden


Naast uw dakgoten kunt u ook denken aan andere zinkwerkzaamheden in en om uw huis, zoals luifels, zinken zijwanden en bedekking op uw dakkapel.
Leo Hendriksen montage dakgoten